A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Дата: 17.03.2023 15:51
Кількість переглядів: 60

Фото без описуШановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Ви обрали нелегку, але дуже важливу роботу. Часто ми не замислюємося, скільки зусиль докладається для того, аби комунальні служби злагоджено та стабільно працювали, безперебійно обслуговували населення.

У непростих умовах воєнного стану ми ще більше почали цінувати роботу комунальників, які піклуються, щоб у домівках була вода, вивозилось сміття, у зимову пору розчищались вулиці і тротуари, щоб тішили око прибрані двори і під’їзди. Ваш щоденний фронт – боротьба за благополуччя населення, комфорт і забезпечення необхідними послугами.

Багато хто з вас сьогодні зустрічає своє професійне свято на робочому місці. Ви обрали нелегку, але дуже важливу роботу.

Ваш високий професіоналізм та відповідальне ставлення до своєї роботи — запорука успішної життєдіяльності нашої громади.

Щиро дякую вам за віддану працю, бажаю міцного здоров’я, достатку, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди, здійснення всіх життєвих планів і сподівань. 

З повагою

міський голова

Василь Сідько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора