A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Запрошуємо на пасхальний музично-театралізований мюзикл

Дата: 24.04.2023 16:41
Кількість переглядів: 46

Фото без описуПасхальний музично-театралізований мюзикл "ВІН ЖИВИЙ" у Черкасах! 

ВХІД ВІЛЬНИЙ за попередньою реєстрацією!

З 15 квітни по 16 травня 2023 року пройде благодійний тур музично-театралізованої вистави «Пасхальна кантата «Він живий!» у 24 містах України для переселенців, сімей учасників бойових дій, сімей зі складними життєвими обставинами та які постраждали  внаслідок війни, багатодітних сімей, вихованців шкіл-інтернатів, людей похилого віку, а також усіх бажаючих.

Організатором заходу у Черкасах є ГО «Українська сімейна фундація» у співпраці з організатором туру благодійним фондом «Мрія».

Місце та час проведення: Черкаська обласна філармонія, 2 травня о 18:00 год.

Захід проводиться з метою духовної та психологічної підтримки населення під час війни. Вистава підготовлена активною молоддю України, які в кінці 2022 року проводили подібний тур у 33 країнах Європи та в 27 містах України на початку цього року. Українці отримали незабутні враження, надію та радість. Європейське та українське турне спонукало до підтримки України та було важливим інформаційним посланням до європейської спільноти та підтримкою переселенців з Україні!.

Під час важких обставин, які склались через війну, «Пасхальна кантата» наповнить серця українців світлом надії, щоб долати будь-які труднощі.

Вхід на захід вільний за попередньої реєстрації за посиланням:

https://forms.gle/YXdPoJFReuCWXK5q8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора