A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тримаємо мистецький фронт!

Дата: 26.05.2023 18:51
Кількість переглядів: 145

Фото без описуМистецький перепочинок для душі – це завжди приємно і відрадно у такий непростий сьогоднішній час. Особливо, якщо це дарунок від наших талановитих діток, які готували свої виступи із присвятою Україні та її захисникам.

Дитячими долонями

закриєм Україну.

Дитячими долонями

врятуєм Батьківщину...

Сьогодні, 26 травня, за підтримки Тальнівської міської ради та відділу культури відбулися благодійний ярмарок і концерт Тальнівської школи мистецтв під символічною назвою "Серед радощів і біди з нами пісня назавжди".

Гості залюбки ярмаркували та пригощалися смаколиками.

Було багато охочих придбати оригінальні патріотичні малюнки, створені майбутніми художниками – учнями, що навчаються за напрямком образотворчого мистецтва.

А далі була цікава концертна програма. Викладачі разом з учнями радували глядачів музичними та пісенними номерами, хореографічними композиціями.

Це був не просто концерт, а й своєрідний підсумок річної роботи дружньої мистецької родини – колективу педагогів, учнів та їхніх батьків. Усі гуртом славно трудилися, навчалися, брали участь у різних концертах, фестивалях та мистецьких конкурсах. Тож завершення першого навчального року у мистецькій школі є плідним та достойним.

Пишаємося нашими талановитими дітками. Заради їхнього майбутнього і стоять наші захисники.

На підтримку Збройних Сил України на благодійних заходах зібрано 19193 гривні. Кошти будуть використані на придбання спорядження для наших земляків - військовослужбовців.

Тримаємо мистецький фронт!

Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора