A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради

Дата: 30.05.2023 12:26
Кількість переглядів: 172

Фото без описуСьогодні, 30 травня, під головуванням міського голови Василя Сідька відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради.

Загалом було розглянуто 9 питань, по яких прийнято відповідні рішення.

Затверджено:

  • звіт з незалежної оцінки ринкової вартості частини нежитлового приміщення КНП «Тальнівська багатопрофільна лікарня» ТМР;
  • кошториси на проведення заходів відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради з нагоди відзначення Дня захисту дітей;
  • зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва  - Електромонтажні роботи по підключенню електропостачання дільниці по переробці відходів рослинного походження в паливні пелети.

Членами виконкому були підтримані рішення, підготовлені та представлені відділом служби у справах дітей та загальним відділом апарату виконавчого комітету ТМР; надано дозвіл на видалення зелених насаджень; підтримано внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.01.2023 №23 «Про організацію та функціонування «Пунктів Незламності» на території Тальнівської міської територіальної громади».

Також було надано дозвіл на встановлення дитячого ігрового майданчику у м. Тальне по вул. Небесної Сотні (Майдан Незалежності), відповідно до листів Л. Мовчан та директора ТОВ «Добробут». Даним рішенням затверджено схему розміщення ігрового комплексу та надано дозвіл на встановлення ігрових елементів.

Було піднято питання щодо несанкціонованої торгівлі, зокрема по вул. Перемоги. Під час обговорення зазначено, що така діяльність провадиться без будь-яких дозволів та із порушенням санітарних норм на прибудинковій території ОСББ. І хоча із головами ОСББ уже проводилася відповідна розяснювальна робота, проте проблема не вирішується. Міський голова Василь Сідько відзначив, що за результатами розгляду цього питання буде підготовлене протокольне доручення та направлено листи у відповідні служби.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора