A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулися робочі засідання

Дата: 31.05.2023 15:18
Кількість переглядів: 157

 

Фото без опису30 травня під головуванням міського голови Василя Сідька відбулися засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та Ради оборони Тальнівської міської територіальної громади.

 

Із засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

При розгляді питання про запобігання виникнення пожеж в природних екосистемах Тальнівської міської територіальної громади було відзначено, що 12.04.2023 року працівниками пожежної служби та відділу поліцейської діяльності спільно із представниками лісових господарств було проведено комісійне обстеження населених пунктів Тальнівської територіальної громади, що примикають до лісових масивів, а саме: сіл Колодистого, Лоташевого, Піщаної, Поташі. Враховуючи результати обстежень, було прийнято рішення щодо усунення, зокрема відповідальними лісовими господарствами, визначених недоліків щодо оновлення у лісових масивах мінералізованих смуг, протипожежних розривів, очищення лісових масивів від захаращень тощо.

Окрім цього, були прийняті рішення по питаннях про стан протипожежного водопостачання в Тальнівській міській територіальній громаді, про ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки, про здійснення лабораторних досліджень води.

 

Із засідання Ради оборони Тальнівської міської територіальної громади

 

Членами Ради оборони Тальнівської міської територіальної громади було розглянуто ряд питань, що стосувалися виконання завдань щодо обороноздатності та забезпечення продовольством в умовах воєнного стану.

Зокрема, були прийняті рішення  по питаннях  про забезпечення продуктами харчування, придбання пального, надходження гуманітарної допомоги до Тальнівської міської територіальної громади, а також про забезпечення військової частини, відповідно до її звернення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора