A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Подарунки дітям від першої леді

Дата: 01.06.2023 10:45
Кількість переглядів: 166

Фото без описуНапередодні Міжнародного дня захисту дітей на вихованців будинків сімейного типу, які діють у нашій громаді, чекав несподіваний та приємний сюрприз – подарунки від благодійної організації «ФУНДАЦІЯ ОЛЕНИ ЗЕЛЕНСЬКОЇ».

Це були для родин вкрай необхідні речі, які вони попередньо замовляли. Серед них - ноутбуки, смартфони, планшети, посуд, постільна білизна, м’ячі, взуття, ходунки, електрогенераторна установка, харчові набори тощо.  

Подарунки від першої леді у будинки сімейного типу Нагорняків у селі Папужинці та Мочалків у селі Білашки передав міський голова Василь Сідько спільно із представниками служб у справах дітей Звенигородської районної військової адміністрації та Тальнівської міської ради.

Під час спілкування міський голова цікавився успіхами та проблемами родин, висловив підтримку та вдячність за їхню працю.  А також від міської ради подарував дітям солодощі.

Василь Петрович привітав дітей та батьків зі святом, побажав міцного здоров’я, батькам - натхнення у важливій справі виховання, а діткам –гарного літнього відпочинку та щасливого майбутнього.

Діти разом із батьками щиро раділи та дякували за приємні дарунки.

Тальнівська міська рада та її відповідні служби постійно надають і матеріальну, і методичну допомогу будинкам сімейного типу, а також завжди підтримують усі  благодійні ініціативи задля покращення умов проживання та виховання діток громади.

Висловлюємо вдячність

благодійній організації «ФУНДАЦІЯ ОЛЕНИ ЗЕЛЕНСЬКОЇ» за надану допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора