A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Україна понад усе!

Дата: 01.06.2023 11:12
Кількість переглядів: 189

Початок літа – особливо очікувана пора для нашої дітвори. Канікули, відпочинок, розваги, веселощі! Та наші маленькі тальнівчани уміють це робити не лише безтурботно та весело, а й з користю, розвиваючи свої таланти.

І в цьому нас переконують юні художники - вихованців зразкової студії образотворчого мистецтва «Берегиня» Тальнівського будинку дітей та юнацтва. Спільно зі своїм наставником Надією Маряренко вони створили неймовірні малюнки на тему «УКРАЇНА ПОНАД УСЕ».

28 дитячих робіт стали основою виставки у вікні Тальнівського музею історії, відкриття якої приурочене до Міжнародного дня захисту дітей.

 Святкове дійство організували та провели працівники музею (директор Світлана Проценко) та будинку дітей та юнацтва (директор Тетяна Чмига). Серед запрошених: самі ж юні таланти, їхні друзі, батьки, бабусі та дідусі.

Надія Маляренко та її вихованці поділилися секретами створення малюнків та розповіли, що основна ідея робіт – прагнення МИРУ для своєї Батьківщини. Діти чекають Перемоги та хочуть жити у мирній, вільній і незалежній УКРАЇНІ.

Віримо, що так і буде!

Вітаємо юні таланти, бажаємо їм здійснення мрій під мирним небом нашої держави!

 

P.S. Тальнівський музей історії запрошує усіх бажаючих відвідати виставку юних художників, яка буде діяти до 11 червня 2023 року. Окрім цього, у музеї розпочато літній екскурсійний сезон!

 Відпочивайте цікаво, пізнаючи свій рідний край!!!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора