A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новини

Дата: від до Скинути

       Відбулися змагання з вільної боротьби серед юнаків та дівчат

 У Черкасах, у спортивному комплексі «Будівельник», 23 березня 2024 року, відбувся захоплюючий і вражаючий захід - відкритий чемпіонат міста з вільної боротьби “Chercasy open -2024”. Змагання, що носили всеукраїнський характер, зібрали на своїх майданчиках майже 270 талановитих спортсменів з усієї України.

12:19 26.03.2024

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ РАДИ ОБОРОНИ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

  Василь Сідько, міський голова, очолив чергове засідання Ради оборони, в якому взяли участь: військові, правоохоронці, представники виконавчих органів міської ради, керівники громадських об’єднань сільгоспвиробників та інші запрошені.

11:52 26.03.2024

Черкаська філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» нагадує правила безпечного використання газу в побуті

Кожен день люди використовують газ у побуті. Ми готуємо їжу на газових плитах, гріємо воду газовими колонками, обігріваємо свої оселі тощо. При правильному використанні природний газ є безпечним для людини. Сучасне суспільство не може існувати без газу. Проте, водночас, газ несе у собі неабияку небезпеку. Одна маленька помилка може спричинити надзвичайну ситуацію, привести до справжньої трагедії, загибелі десятків людей. Наслідками недотримання правил безпеки використання газу стають вибухи, пожежі, отруєння.

10:13 26.03.2024

Відбулася апаратна нарада за участю працівників ЦНАП

У понеділок, 25 березня, відбулася планова координаційна нарада під головуванням міського голови Василя Сідька. Нарада відбулася за участю відповідальних служб та працівників віддалених робочих місць відділу ЦНАП в онлайн форматі.

15:05 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора