A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога від Червоного Хреста

Допомога від Червоного Хреста

     12 квітня в місті Тальне відбулася видача гуманітарної допомоги. Волонтери Червоного Хреста з міста Звенигородка привезли гуманітарні набори для місцевих жителів.

14:15 15.04.2024

Відбулось засідання кординаційної ради

Відбулось засідання кординаційної ради

     У Тальнівській міській територіальній громаді відбулося перше засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми. Засідання відбулося під головуванням Юрія Свідерського, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови координаційної ради.

14:07 15.04.2024

 Вітання ювіляра

 Вітання ювіляра

  Сьогодні міський голова, Василь Сідько, щиро привітав Почесного громадянина міста, Володимира Артемовича Нерубайського, з його ювілейним 75-м днем народження. Володимир Артемович, колишній директор Тальнівської школи №1 та вчитель української мови та літератури, є відомим у нашій громаді.

15:51 12.04.2024

У Тальнівській громаді триває сезон благоустрою. 

У Тальнівській громаді триває сезон благоустрою. 

 Упорядковуються території парків, майданчиків, шкіл, садочків, будинків культури, кладовищ. Облаштовуються клумби, висаджуються квіти:  с. Зеленьків: висаджують рослини для клумб, білять дерева;  с.  Заліське: побілили дерева і паркан біля будівель;  с.  Мошурів: після суботника біля «Громадського» ставка досягнуто чудового результату;  с. Вишнопіль: підготовлено місце для клумби;  с.  Романівка: прибрана вулиця Центральна;  с. Веселий Кут: побілили стовбури дерев, розпочався сезон покосу трави;  с. Онопріївка: прибрано кладовище, аналогічні роботи виконані в Добрянці, Кобриновому, Тальянках;  с.  Павлівка – І: побілено бордюри, вивезено сміття.  Обрізане гілля завезено пенсіонерам;  с. Антонівка: вдячні за допомогу КП «Тальне – Сервіс»  у вивезенні сміття;  с. Соколівочка: відремонтували  пам’ятник Жертвам Голодомору та політичних репресій. Шановні жителі громади, керівники підприємств! Наша громада - наш Дім. Спільна праця дає гарний результат – підтримувати Дім чистим і красивим. Приєднуймось до спільної справи – навести порядок і прибрати довкілля. Турбота про чистоту – справа кожного. Долучайтеся! Пам’ятаємо, що чисто там, де не смітять!

09:48 12.04.2024

Тальнівська школа №3 ярмаркувала заради Перемоги   

Тальнівська школа №3 ярмаркувала заради Перемоги  

 Про їхні маленькі подвиги не публікують статті у відомих глянцях і не знімають художні картини на кіностудіях. Поки що… Бо вони нарівні з дорослими сьогодні роблять надважливу і благородну справу – допомагають ЗСУ, дякуючи таким чином нашим воїнам за безпеку і спокій у рідному краї. За понад 2 роки війни, яку розв’язала росія на території нашої держави учні Тальнівської гімназії  №3 об'єдналися у потужний фронт підтримки української армії. І продовжують робити маленькі дива, які, сподіваються, рятують людські життя.

12:01 11.04.2024

  Черговий квадрокоптер для наших захисників

  Черговий квадрокоптер для наших захисників

Вчора відбулася важлива подія, коли міський голова Василь Сідько передав бійцям однієї з військових частин квадрокоптер DJI Mavic 3 Т з тепловізійною камерою. Цей квадрокоптер стане незамінним помічником у боротьбі з ворогом.

09:26 11.04.2024

 Оголошення:

 Оголошення:

УВАГА! Перекриття руху через ремонт дорожнього покриття!

16:59 10.04.2024

Національний міжпредметний тест

Національний міжпредметний тест

У 2024 році в Україні проводитимуть Національний мультипредметний тест (НМТ) замість ЗНО. Це онлайн-тестування з чотирма блоками різних предметів. Участь в НМТ можуть взяти особи, які мають повну загальну середню освіту або здобудуть її в рік проходження НМТ.

15:05 10.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора