A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новини

Дата: від до Скинути

Привітали матерів загиблих учасників АТО Тальнівщини

Напередодні Міжнародного жіночого свята  - Дня 8 Березня – керівництво міста та району спільно з заступником голови громадської організації «Об’єднання бойових побратимів та волонтерів» Тетяною Бугою та головою громадської організації «Тальнівська районна спілка ветеранів та учасників АТО» Павлом Квашею завітали до матерів загиблих учасників АТО Тальнівщини.

16:35 05.03.2020

Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тальнівської міської ради

4 березня 2020 року в залі засідань Тальнівської міської ради відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на розгляд якої було винесено 4 питання порядку денного.

12:38 05.03.2020

Відбулися зональні змагання з баскетболу  серед юнаків та дівчат за програмою ХХVІ обласної Спартакіади серед учнів  закладів загальної середньої освіти

29 лютого 2020 року на базі Тальнівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1- гімназія» та Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 відбулися зональні змагання з баскетболу  серед юнаків та дівчат за програмою ХХVІ обласної Спартакіади серед учнів  закладів загальної середньої освіти.

12:41 03.03.2020

Привітали іменинниць у Тальнівському районному територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

2 березня, напередодні жіночого весняного свята – 8 Березня, в.о.старости села Гордашівка Петро Царенко, голова ради ветеранів села Гордашівка Марія Баланюк, начальник служби надання соціальних послуг Тальнівської міської ради Лариса Шевцова та фахівець із соціальної роботи служби надання соціальних послуг Тальнівської міської ради Наталія Гаюн побували в Тальнівському районному територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

12:29 03.03.2020

Протокол №2 засідання робочої групи з питань збереження та розвитку парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення "Тальнівський"

Оприлюднюємо протокол засідання робочої групи з питань збереження та розвитку парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення "Тальнівський", що відбулось 13 лютого 2020 року.

00:58 03.03.2020

Презентували свої творчі звіти Гордашівський та Здобутківський сільські будинки культури-філії

У першу березневу днину в КЗ «Тальнівський міський центр культури та дозвілля» свої творчі звіти глядачам представляли учасники художньої самодіяльності сіл Гордашівка та Здобуток.

20:27 02.03.2020

Привітали з 90-літтям!

90-ту річницю з дня свого народження святкувала 27 лютого  уродженка села Кам’янече та протягом більше ніж півстоліття жителька села Здобуток Концебовська Єфросинія Миколаївна.

19:48 28.02.2020

Встановлюємо контейнерні майданчики закритого типу для вивезення твердих побутових відходів

Пріоритетним напрямком діяльності виконавчого комітету Тальнівської міської ради є  вирішення питань щодо благоустрою населених пунктів нашої громади, зокрема розв’язання проблем із збору та прибирання   сміття, яке критично шкодить нашому довкіллю та створює осоружний вигляд територій.

17:41 28.02.2020

Головне управління пенсійного фонду України в Черкаській області інформує

      Враховуючи, що з 1 січня 2020 року розпочався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічної декларації за 2019 рік, інформуємо про можливість дистанційного отримання інформації про розмір пенсії та нарахованої заробітної плати у 2019 році за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

10:45 28.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора