A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості інформує

Як записатися на прийом до центру зайнятості за допомогою електронної черги?

Задля уникнення скупчення людей та дотримання норм карантинних заходів щодо соціальної дистанції під час масових реєстрацій у центрі занятості, записатися на прийом до фахівця для подальшої реєстрації в центрі зайнятості можна за допомогою «Електронної черги» або через подання заяви на реєстрацію через портал державних послуг «Дія».

11:23:15 03.09.2021

Законність отримання допомоги по безробіттю фахівці Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості контролюють постійно

Тальнівська районна філія  звертає увагу на необхідність добросовісного використання прав і обов’язків, пов’язаних з набуттям статусу безробітного. 

15:20:59 30.08.2021

Черкаська обласна служба зайнятості 30 років на ринку праці

         За роки незалежності України, вітчизняний ринок праці суттєво змінився. На сьогодні завдання № 1 для обласної служби зайнятості - адресна допомога кожному клієнту, прагнення до гнучкості та адаптованість до сучасних викликів на ринку праці.

16:01:36 20.08.2021

Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості заохочує роботодавців до створення нових робочих місць

           Компенсація єдиного соціального внеску – один із реально працюючих інструментів сприяння розвитку малого бізнесу і створення нових робочих місць. Відшкодування витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, як стимул до створення нових робочих місць, є вигідною пропозицією служби зайнятості для керівників підприємств, установ, організацій та приватних підприємців, дійсно є підтримкою в сучасних складних економічних умовах, та сприяє легалізації трудових відносин з найманими працівниками.       Компенсація надається роботодавцям у разі працевлаштування на нові робочі місця громадян, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці, та суб’єктам малого підприємництва, котрі працевлаштовують зареєстрованих безробітних на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності.

15:49:03 17.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора