A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості інформує

З͟а͟ ͟я͟к͟о͟ю͟ ͟ф͟о͟р͟м͟о͟ю͟ ͟р͟о͟б͟о͟т͟о͟д͟а͟в͟е͟ц͟ь͟ ͟м͟а͟є͟ ͟п͟о͟д͟а͟в͟а͟т͟и͟ ͟і͟н͟ф͟о͟р͟м͟а͟ц͟і͟ю͟ ͟п͟р͟о͟ ͟в͟а͟к͟а͟н͟с͟і͟ї͟ ͟д͟о͟ ͟ ц͟е͟н͟т͟р͟у͟ ͟з͟а͟й͟н͟я͟т͟о͟с͟т͟і͟

 Роботодавці мають подавати до центрів зайнятості інформацію про вакансії за формою звітності № 3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)”.

14:00:55 09.02.2024

Державна служба зайнятості розпочала співпрацю з ПАТ «Укрнафта».

Працювати на благо енергетичної незалежності України сьогодні вкрай важливо. А зробити більше в цій галузі за сприяння служби зайнятості стало можливим після підписання 17 січня 2024 року Меморандуму про співробітництво з ПАТ «Укрнафта». Поставивши підписи в документі, директор Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк та заступник директора з персоналу ПАТ «Укрнафта» Олена Артазей розпочали реалізовувати зафіксовані домовленості.

14:00:34 09.02.2024

  Єдиний портал вакансій – найкоротший шлях до працевлаштування.

Оновлений ресурс для шукачів роботи та роботодавців «Єдиний портал вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua), з вдосконаленим алгоритмом пошуку роботи за професією, доступний для всіх шукачів роботи та відкриває широкі можливості швидкого пошуку актуальних вакансій.

15:44:21 16.01.2024

.

Пошук роботи – процес кропіткий. Іноді потребуючий значно більшого часу і енергії, ніж бажалося та планувалося. Аби спростити цю задачу та спростити користування послугами служби зайнятості, на нашому офіційному порталі створено особистий кабінет як для роботодавців, так і шукачів роботи, зокрема і безробітних. Вхід у кабінети здійснюється через кваліфікований електронний підпис. Інструкцію з реєстрації кабінету ви можете переглянути тут. Які можливості відкривають кабінети? Завдяки електронному кабінету шукача роботи ви зможете: Самостійно створити резюме; Зареєструватись в електронній черзі для відвідування центру зайнятості; Подати онлайн-заяву про надання статусу зареєстрованого безробітного; Шукати роботу в базі вакансій служби зайнятості з можливістю направлення відгуку на них роботодавцю; Якщо ви є зареєстрованим безробітним, зможете отримати доступ до додаткових функцій кабінету. А саме: Дізнатись про заплановані заходи, які можете або маєте відвідати; Отримати інформацію щодо ваших нарахувань та виплат, а за необхідності оформити відповідну довідку в електронному вигляді; Дізнатися про вакансії, на які були видані направлення; Подати заяву про припинення реєстрації в статусі безробітного; Подати документ до центру зайнятості онлайн; Переглянути реєстр виданих та поданих до центру зайнятості документів. Електронний кабінет роботодавця теж має ряд переваг. З його допомогою керівники підприємств та HR матимуть змогу: Подати онлайн: 1) звітність за формою 3-ПН, 4-ПН, 1-ПА; 2) заяву та документи на одержання дозволу на застосування праці іноземців; 3) заяву на отримання компенсацій за працевлаштування зареєстрованого безробітного з числа ВПО, допомоги з часткового безробіття; Розмістити вакансію без подання звітності до служби зайнятості. Ця вакансія після модерації з’явиться на всіх ресурсах служби, зокрема на «Єдиному порталі вакансій», а наші фахівці одразу почнуть підбір кандидатів; Створити пропозицію роботи за умовами цивільно-правового договору; Здійснити реєстрацію та отримати консультації з питань підприємництва. Реєструйтесь, користуйтесь усіма можливими функціями кабінетів та швидше знаходьте свою ідеальну роботу або працівників, що поділяють ваші цінності.         У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості (093) 481-88-51 або особисто звернутися до Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м. Тальне, вул.. Майданецька, 13/1.

15:42:16 16.01.2024

Розмір гранту для учасників бойових дій після змін, які відбулися у законодавстві.  

   Нагадаємо, що питання надання грантів для учасників бойових дій регламентується Порядком надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 (далі - Порядок).

10:51:42 09.01.2024

Зміни щодо вимоги надання учасникам бойових дій грантів відносно співфінансування.  

  Спочатку зазначимо, що питання надання грантів для учасників бойових дій регламентуються Порядком надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 (далі – Порядок).

10:50:04 09.01.2024

Ма͟к͟с͟и͟м͟а͟л͟ь͟н͟а͟ ͟в͟а͟р͟т͟і͟с͟т͟ь͟ ͟в͟а͟у͟ч͟е͟р͟а͟ ͟в͟с͟т͟а͟н͟о͟в͟л͟е͟н͟а͟ ͟н͟а͟ ͟ ͟2024 р͟і͟к͟.

  Ваучер - документ встановленого зразка, що дає особі право на перепідготовку або підготовку  за іншою спеціальністю, підготовку на наступному рівні освіти, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця.

10:46:03 09.01.2024

«Компенсація витрат роботодавця за облаштування робочого місця при працевлаштуванні осіб з інвалідністю:  який г͟р͟а͟н͟и͟ч͟н͟и͟й͟ ͟р͟о͟з͟м͟і͟р͟ ͟у͟ ͟2͟0͟2͟4͟ ͟р͟о͟ц͟і͟».  

   Насамперед нагадаємо, що Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893.

10:19:13 08.01.2024

  У якому розмірі надається роботодавцям компенсація при працевлаштуванні ВПО з 01 січня 2024 року?  

 Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 затверджено Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні (далі – Порядок).

10:18:34 08.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора