A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське відділення ДПІ Звенигородського управління ГУ ДПС у Черкаській області

Коли не подається податкова декларація про майновий стан і доходи

Триває кампанія декларування доходів, одержаних протягом 2023 року. Звертаємо увагу, що Податковим кодексом України (далі – Кодекс) передбачено випадки, відповідно до яких платники звільнені від подання податкової декларації про майновий стан і доходи. Так, відповідно до п. 179.2 ст. 179 Кодексу податкова декларація не подається, якщо платник податку отримував:

07:59:29 16.02.2024

Граничні строки подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Триває Деклараційна кампанія – 2024. Прозвітувати про доходи, отримані протягом минулого року, громадяни та фізичні особи – підприємці мають у визначені законодавством строки. Так, граничні строки подання декларації:

07:58:13 16.02.2024

Підсумки позовної роботи податкової служби Черкащини за січень: до бюджетів усіх рівнів надійшло 2,5 млн грн

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що протягом січня нинішнього року на розгляді в судах різних інстанцій, з урахуванням справ, що перейшли з попередніх років, перебувало 1 058 справ, стороною в яких виступають органи ДПС Черкаської області, на суму 1 918 млн грн.

13:15:43 12.02.2024

Комунікаційна податкова платформа – ефективний формат співпраці з бізнесом та громадськістю

Зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку. Саме тому податкова служба розширила можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями.  Наша платформа – це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків. Також ми запрошуємо до участі в роботі платформи народних обранців та членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад та мають вплив на впровадження змін до податкового законодавства.

12:16:37 12.02.2024

Класифікатор будівель та споруд для декларування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки у 2024 році

Який Класифікатор  будівель та споруд  використовується для декларування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки  у 2024 році?  

15:21:43 08.02.2024

Із 1 січня 2024 підлягають оподаткуванню ПДВ операції із ввезення на митну територію України/постачання тиварів (лікарських засобів, медичних виробів)

Інформуємо про закінчення терміну дії режиму звільнення від оподаткування ПДВ операцій, передбачених пунктами 38 та 381 підрозділу 2 розділу ХХ ПКУ.

15:20:42 08.02.2024

Законодавчі норми про обмеження щодо продажу пива, алкогольних напоїв, тютюнових виробів тощо  

Статтею 153 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» встановлюються обмеження щодо продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, тютюнових виробів, електронних сигарет, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння. Зокрема, забороняється продаж особами, які не досягли 18 років, та особам, які не досягли 18 років. Якщо у продавця пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, тютюнових виробів, електронних сигарет, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння виникли сумніви щодо досягнення 18-річного віку покупцем, який купує пиво (крім безалкогольного), алкогольні, слабоалкогольні напої, вина столові, тютюнові вироби, електронні сигарети, рідини, що використовуються в електронних сигаретах, та пристрої для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, продавець зобов’язаний звернутися до такого покупця з вимогою пред’явити паспорт громадянина України або інший документ, що підтверджує його вік. У разі відмови покупця надати такий документ забороняється продаж вищезазначених виробів.  

15:19:07 08.02.2024

Комунікаційна податкова платформа – ефективний майданчик для комунікації

Зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку. Саме тому податкова служба розширила можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями.

10:48:48 06.02.2024

Черкащина: майже 2 млрд грн податків надійшло до бюджетів за січень цього року

За січень нинішнього року платники Черкаської області сплатили до бюджетів усіх рівнів 1 998 млн грн податків, зборів та платежів. Порівняно з показником січня 2023 року, до бюджетів спрямовано на 17 %, або на 290 млн грн, податків більше.

10:48:40 06.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора