Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Оголошення

Оголошено 16-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2022»

Оголошено16-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2022». Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України». Всі ми вже дев’ятий місяць повномасштабної війни робимо все можливе для нашої Перемоги, незламності, допомоги тим, хто її найбільше потребує у цей час.

12:25:30 29.03.2023

Запрошуємо до конкурсу дитячої творчості "Великодня писанка"

           Обласний відкритий конкурс дитячої творчості «Великодня писанка», започаткований Комунальним закладом спеціалізованої мистецької освіти «Валківська школа мистецтв» за підтримки Валківської міської ради Богодухівського району Харківської області та Обласного навчально- методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів у 2007 році.        Конкурс проводиться щорічно з метою залучення школярів до дослідження, вивчення та відтворення кращих зразків культурної спадщини писанкарства рідного краю, активізації діяльності зі збереження культурної спадщини, звичаїв та обрядів; створення можливостей реалізації духовного, творчого потенціалу учнів, пошуку та підтримці юних обдарувань в традиційному українському мистецтві.    Наразі Конкурс «Великодня писанка» акцентує увагу на продовженні справи і популяризації Харківської спільноти писанкарів, адже саме у Харкові діє єдиний в Україні Клуб писанкарів імені Алли Овчаренко. Вихованці майстрів Клубу є постійними учасниками конкурсу, продовжуючи в поколіннях справу Харківської школи писанкарства. Важливість і неординарність формату Конкурсу полягає в поєднанні різної стилістики робіт. Конкурс проводиться у трьох номінаціях: традиційна писанка, керамічна писанка та писанки нетрадиційних (сучасних технік), що дає можливість учасникам не тільки вивчати, досліджувати регіональні школи писанкарства, а й проявляти авторський підхід з використанням сучасних матеріалів і технік.    Для участі у Конкурсі запрошуються учні за трьома віковими категоріями (вік визначається станом на 01 квітня): - молодша група – до 9 років включно; - середня група – з 10 до 12 років включно; - старша група – з 13 до 17 років включно.         Термін прийому: конкурсні роботи подаються до Валківської школи мистецтв триває до 03 квітня 2023 року у вигляді електронного зображення, а саме: - фотографії високої якості у форматах jpg, tif, raw; - фото робіт повинні бути виконані на однотонному фоні; - фото непласких, об’ємних робіт подаються в різних ракурсах; - у файлі з конкурсною роботою зазначаються: назва номінації, ПІБ автора, назва роботи.            Фото робіт надсилаються на google форму https://forms.gle/toxzh4GcEzFhFygr6 або на електронну пошту школи shkola-mustetstv@ukr.net разом із заявкою на участь (якщо від закладу декілька учасників – заявка одна).            Довідкова інформація за телефонами: директор Валківської ШМ Тимошенко Ольга Володимирівна тел. 096 646 11 08, тел. закладу (8253) 5-11-09; завідувачка відділенням образотворчого мистецтва Коваль Олена Юріївна тел. 050 199 36 12.

08:40:40 29.03.2023

Щодо тимчасового призупинення надання освітніх послуг закладом дошкільної освіти

       Повідомляємо, що  заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №8 «Казка» Тальнівської міської ради з 3 квітня 2023 року  тимчасово призупиняє надання освітніх послуг.  У закладі будуть проведені ремонтні роботи споруди цивільного захисту (харчоблоку). Завершення ремонту планується до 1 травня 2023 року.  У разі необхідності продовження терміну - буде додатково повідомлено.

10:07:54 24.03.2023

Оголошено конкурс для молодих майстрів народного мистецтва на здобуття стипендій Президента України

Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти оголосило прийом конкурсних пропозицій на здобуття стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2023 рік. Пропозиції вносяться обласними, Київською міською державною адміністрацією, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Національною спілкою майстрів народного мистецтва України, іншими творчими спілками, громадськими організаціями у сфері культури, закладами культури і закладами освіти сфери культури.

15:29:39 22.03.2023

Українсько-польські обміни молоддю

Відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом РеспублікиПольща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2015 No 1017, Міністерством молоді та спорту здійснюються Українсько-Польські обміни молоддю.         Мета обмінів молоддю – активізація співробітництва між українською та польською молоддю задля розбудови дружніх взаємин між народами цих країн. 01 березня 2023 року Мінмолодьспортом оголошено прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2023 році https://cutt.ly/g8WfDDT, що триватиме до 31 березня 2023 року.

14:53:23 22.03.2023

Запрошуємо до обговорення!

Запрошуємо активних та небайдужих жителів громади та міста до обговорення, висловлення власного бачення!

16:38:42 21.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора