A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості інформує

Шановні роботодавці!  

   Якщо Вам на постійну чи тимчасову роботу потрібні працівники, які відповідали б необхідним професійним вимогам – зверніться до Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості.

10:49:00 19.12.2023

Безкоштовне навчання для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни

   Учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни за сприяння служби зайнятості можуть безкоштовно здобути новий фах, пройти перепідготовку або підвищити рівень кваліфікації, у тому числі на курсах цільового призначення. При цьому професійне навчання для осіб з інвалідністю внаслідок війни організовується згідно з рекомендаціями медико-соціальної експертної комісії.

11:00:35 12.12.2023

Злагоджена робота приносить позитивний результат

    24 листопада, з робочим візитом начальник Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості Світлана Савченко разом з начальником відділу взаємодії з роботодавцями Тетяною Чубань відвідали підприємство з виготовлення паливних пелетів, яке нещодавно запрацювало на Тальнівщині.

11:12:51 27.11.2023

Академія підготовки б’юті-спеціалістів Eacademy

Соціальна ініціатива від Академія підготовки б’юті-спеціалістів Eacademy: можливість безкоштовного навчання безробітних жінок з числа внутрішньо перміщених осіб або одиноких матерів на курсах.

14:29:01 22.11.2023

     Безкоштовна допомога для заявників та грантоотримувачів.

    Українці – надзвичайні люди. Навіть у часи невизначеності вони наважуються відкривати власну справу та заробляти тим, що вміють робити. Наприклад – вирощувати квіти та овочі-фрукти, відкривати сервіси з ремонту авто, ательє з пошиття одягу, ветлікарні, крамниці, кондитерські, кав'ярні. Бажаючих започаткувати власну справу з кожним днем стає все більше, але не всі знають, куди можна звернутись по допомогу, зокрема й після отримання гранту.

11:42:21 14.11.2023

Учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть пройти навчання та змінити кваліфікацію.

  Кабінет Міністрів України затвердив Порядок реалізації експериментального проєкту з організації навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. Ця програма сприятиме підвищенню конкурентоспроможності на ринку праці і подальшому працевлаштуванню цієї категорії громадян.

11:27:57 14.11.2023

УРЯД УДОСКОНАЛИВ ПОРЯДОК НАДАННЯ ГРАНТІВ НА СТВОРЕННЯ АБО РОЗВИТОК ВЛАСНОГО БІЗНЕСУ

Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Нововведення розширюють можливості для використання грантових коштів, зменшують кількість документів, які необхідно надати банку для підтвердження витрат, до того ж скасовуються граничні суми надання грантів протягом одного періоду подання заяв, уточнюється низка положень для підприємців-ветеранів, для яких спрощується отримання та використання грантових коштів. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 7 листопада 2023 року.

10:30:13 09.11.2023

До уваги роботодавців Тальнівщини! Стартує всеукраїнське опитування роботодавців!

 Впродовж листопада 2023 року  Державна служба зайнятості спільно з Федерацією роботодавців України за підтримки Helvetas Swiss Intercooperation проводить опитування роботодавців з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках. Враховуючи виклики, які стоять зараз перед ринком праці країни через військову агресію, служба зайнятості запроваджує нові підходи до надання послуг, активізує співпрацю з учасниками ринку праці в питаннях підбору та професійної підготовки кадрів.

09:00:53 01.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора