A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості інформує

Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості заохочує роботодавців до створення нових робочих місць

           Компенсація єдиного соціального внеску – один із реально працюючих інструментів сприяння розвитку малого бізнесу і створення нових робочих місць. Відшкодування витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, як стимул до створення нових робочих місць, є вигідною пропозицією служби зайнятості для керівників підприємств, установ, організацій та приватних підприємців, дійсно є підтримкою в сучасних складних економічних умовах, та сприяє легалізації трудових відносин з найманими працівниками.       Компенсація надається роботодавцям у разі працевлаштування на нові робочі місця громадян, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці, та суб’єктам малого підприємництва, котрі працевлаштовують зареєстрованих безробітних на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності.

15:49:03 17.08.2021

До уваги безробітних громадян!

           Особи, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та отримують допомогу по безробіттю не повинні відноситись до зайнятого населення! Це передбачено ст. 4 Закону України «Про зайнятість населення».

12:54:24 27.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора