A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості інформує

Легалізація трудових відносин: легалізація зайнятості та легалізація заробітної плати

 Легалізація трудових відносин: легалізація зайнятості та легалізація заробітної плати. Нелегальна зайнятість – це, звичайно, використання роботодавцями найманої робочої праці без належного оформлення трудових відносин. Для цього роботодавцями крім традиційного використовуються й інші способи: це так звані стажування (без належного оформлення) чи застосування випробувального терміну або оформлення працівника на неповний робочий час у разі фактичного виконання роботи повний робочий час. При цьому роботодавці здебільшого трактують ці поняття на свій лад, переконуючи себе, що на цей період можна працівників офіційно не оформляти.

08:22:00 06.10.2021

Як записатися на прийом до центру зайнятості за допомогою електронної черги?

Задля уникнення скупчення людей та дотримання норм карантинних заходів щодо соціальної дистанції під час масових реєстрацій у центрі занятості, записатися на прийом до фахівця для подальшої реєстрації в центрі зайнятості можна за допомогою «Електронної черги» або через подання заяви на реєстрацію через портал державних послуг «Дія».

11:23:15 03.09.2021

Законність отримання допомоги по безробіттю фахівці Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості контролюють постійно

Тальнівська районна філія  звертає увагу на необхідність добросовісного використання прав і обов’язків, пов’язаних з набуттям статусу безробітного. 

15:20:59 30.08.2021

Черкаська обласна служба зайнятості 30 років на ринку праці

         За роки незалежності України, вітчизняний ринок праці суттєво змінився. На сьогодні завдання № 1 для обласної служби зайнятості - адресна допомога кожному клієнту, прагнення до гнучкості та адаптованість до сучасних викликів на ринку праці.

16:01:36 20.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора