A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості інформує

Шановні клієнти!

      Незважаючи на складну ситуацію, Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості наразі працює у звичайному режимі. Нарахування та виплати допомоги по безробіттю здійснюються в межах кошторису та надходження внесків, щоденно відбуваються консультації клієнтів у телефонному режимі та за допомогою інших каналів комунікації.  

14:25:19 15.03.2022

Звертаємо увагу!

      Уряд затвердив Постанову щодо надання у 2022 році застрахованим особам одноразової матеріальної допомоги у зв’язку із втратою роботи через військові дії. Виплата 6500 гривень допомоги від держави здійснюється через програму «єПідтримка» в сервісі «Дія».

14:22:34 15.03.2022

Переваги легальних трудових відносин для роботодавця

  Кодексом законів про працю України регламентуються взаємовідносини між працівником і роботодавцем у правовому полі. Кожний найманий працівник обов’язково повинен бути належним чином оформлений на роботу відповідно до чинного законодавства.        

15:48:21 17.02.2022

Деякі аспекти звільнення працівників

       Якщо працівник звільняється за власним бажанням без поважних причин та планує звертатися до центру зайнятості, то термін виплати допомоги по безробіттю становить максимально 270 днів, а саму допомогу він отримає тільки на 91-й календарний день з моменту звернення до Центру зайнятості. У разі, якщо в трудовій книжці, коли працівник звільняється за власним бажанням вказано про поважну причину (наприклад, переїзд на нове місце проживання, переведення чоловіка або жінки на роботу в іншу місцевість), то термін виплати допомоги по безробіттю не скорочується і становить 360 календарних днів.

15:42:03 04.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора