Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Оголошення

Запрошуємо приєднатися до фестивалю «Burning Man» для представлення своєї відео роботи

Міністерство культури України заохочує взяти участь у конкурсі на представлення своєї відео роботи на фестивалі «Burning Man», всіх хто створює цифровий-контент в Україні: дизайн, графіку, спецефекти ігор, фото, відео, VR, AR, оцифровує культурну спадщину, та тих, хто працює з традиційними формами мистецтва.

12:51:50 01.08.2019

До уваги представників агропідприємств!

Для оперативного реагування на випадки силового захоплення на території Черкаської області земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств.

13:40:06 31.07.2019

Тальнівський районний військовий комісаріат інформує

Тальнівський районний військовий комісаріат запрошує бажаючих на військову службу за контрактом до 95-тої окремої Житомирської десантно-штурмової бригади та 1-ої окремої танкової  бригади оперативного командування "Північ"(смт.Гончарівське).  Перспективи:   - стабільне грошове забезпечення від 10 200грн;  - збереження місця роботи, посади та середньомісячної заробітної плати за основним місцем роботи при укладенні (продовженні) контракту;  - забезпечення житлом (службовим житлом).  - можливість безкоштовно отримати вищу освіту у ВВНЗ (ВНП ВНЗ) без відриву від служби (за заочною формою навчання) для отримання освіти спорідненої з цивільною.  - щорічна матеріальна допомога на оздоровлення;  - пільгове санаторно-курортне лікування військовослужбовців та членів їх сімей;  - безкоштовне лікування в закладах МОУ;  - грошова компенсація за піднайом житла та харчування.

08:01:17 24.07.2019

Оголошується  конкурс на розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на вкладних (депозитних) рахунках у банках

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 р. № 6 , враховуючи пункт 9 рішення сесії Тальнівської міської ради від 22 грудня 2018 р. №33/8-2 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік», рішення виконавчого комітету Тальнівської міської ради від 22 вересня 2017 року № 182, від 18 червня 2018 року №105 «Про конкурсну комісію з визначення установи банку для розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на вкладних (депозитних) рахунках у банках», оголошується проведення конкурсу серед банків щодо розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Тальнівської міської об’єднаної територіальної громади на вкладних (депозитних) рахунках у банках у 2019 році.

12:25:38 17.07.2019

EducationUA 2019 – соціальна програма, що пропонує студентам на конкурсній основі здобути матеріальну винагороду за певні академічні успіхи

ЩО ТАКЕ EDUCATIONUA 2019? Останнім часом в Україні все більшої популярності набирають програми матеріальної підтримки здібних студентів незалежними комерційними організаціями. Аналогічні програми дуже поширені в європейських і американських навчальних закладах та мають неабияку популярність.

12:48:25 12.07.2019

Запрошуємо на Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізованого одягу «Аристократична Україна»

27 липня 2019 року о 12:00 у Житомирській області м. Радомишль, вул. Плетенецька, 15 на території історико-культурного комплексу «Замок-музей Радомисль» відбудеться Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізованого одягу «Аристократична Україна». Метою заходу є відродження національних традицій України, укріплення патріотизму та розвиток культурної дипломатії між етносами й національними меншинами, що проживають на території України.

08:31:56 12.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора