A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Оголошення

Оголошення про реєстрацію на онлайн семінари в рамках Державної програми „єРобота Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“

В рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 – 2025 роки та з метою популяризації державної грантової програми „єРобота: Грант для ветеранів та членів їхніх сімей“ Департаментом регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації продовжується проведення навчальних онлайн семінарів та онлайн консультацій для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей (дружина або чоловік), які планують розвивати або започаткувати власну справу.

15:33:13 21.07.2023

Територіальне управління Служби судової охорони у Черкаській області оголосило конкурс на заміщення вакантних посад

Територіальне управління Служби судової охорони у Черкаській області оголосило конкурс на заміщення вакантних посад середнього та молодшого складу, а саме:

11:42:15 21.07.2023

Відокремлений структурний підрозділ "Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету" запрошує на навчання!

Відокремлений структурний підрозділ "Канівський фаховий коледж культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету" ЗАПРОШУЄ талановиту молодь НА НАВЧАННЯ!

16:52:54 20.07.2023

Правила пожежної безпеки під час жнив

Пора жнив - особливий пожежонебезпечний період.  Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.

13:29:39 19.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора