A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Оголошення

Фотоконкурс «Вікі любить Землю» запрошує до участі

З 1 по 31 липня пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю», присвяченого пам’яткам природи України. Переможці та найактивніші учасники отримають цінні призи, а найкращі конкурсні фото природи України будуть змагатися на міжнародному рівні.

15:14:06 15.06.2020

До уваги депутатів міської ради, голів районної ради та райдержадміністрації, представників громадських організацій та населення громади!

25 червня 2020 року о 10.00 год. в великому демонстраційному залі КЗ "Тальнівський міський центр культури та дозвілля" відбудеться чергова п’ятдесят восьма сесія Тальнівської міської ради VІІІ скликання.

21:36:33 12.06.2020

На онлайн-платформі з цифрової грамотності доступний новий онлайн-курс «Кіберняні»

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2019 року № 849, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка доступна в мережі Інтернет за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua. На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали. Наразі на платформі доступний новий онлайн-курс «Кіберняні» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/cybernanny). З цього курсу можна дізнатися, як мінімізувати ризики втрати приватної, чутливої інформації. Як попередити кібератаку або кібершахрайство та як швидко відновитися після них, у випадку якщо вони все ж таки сталися. Участь у серіалі взяли експерти, для яких кібербезпека - це не тільки робота, а спосіб життя. 

14:37:19 05.06.2020

Черкаський художньо-технічний фаховий коледж запрошує бажаючих отримати фахову передвищу освіту

Черкаський художньо-технічний фаховий коледж запрошує всіх бажаючих отримати фахову передвищу освіту. Інформаційні матеріали щодо вступу в нвчальний заклад у 2020 році додаються.

12:28:19 05.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора