A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання

Шановні земляки!

День 22 січня 1919 року увійшов до національного календаря як визначна дата - День Соборності. Це свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу. Воля українців, потяг до єдності, свободи і справедливості творять нашу історію та змінюють наше майбутнє.

08:27:31 22.01.2020

Привітання з Днем місцевого самоврядування

Шановні депутати міської  ради, члени виконавчого комітету, працівники міської ради, всі, хто творить життя нашої громади! Щиро вітаю Вас з Днем місцевого самоврядування!

08:00:42 07.12.2019

З Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Сердечно вітаю вас усіх із професійним святом! Ви присвятили себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби українського народу, ви формуєте в людині почуття прекрасного та надаєте яскраві хвилини спілкування з багатогранним мистецтвом нашого народу і надбанням світової культури.  Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі,  а разом з тим, примножуючи  велич нашого краю,  своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну! Ваша нива завжди встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. Ви робите навколишній світ кращим і добрішим. Тож бажаю вам творчого ентузіазму, незгасного прагнення радувати та дивувати людей оригінальними ідеями на ниві культури, шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї та перетворювати задумане в шедеври! А в особистому житті нехай розквітає щастя, панує родинний затишок та благополуччя, мир та здійснюються найзаповітніші мрії. Зі святом!

08:00:50 09.11.2019

З Днем захисника України та Днем українського козацтва!

Шановні жителі громади! Вітаю всіх вас із Днем захисника України та Днем українського козацтва! Це справжнє свято мужності й самовідданості. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддавав і продовжує віддавати свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Цього дня ми віддаємо данину шани й поваги тим, хто в лиху годину війни мужньо боронив і зараз боронить українську землю. Згадуємо і бережемо світлу пам'ять тих, хто віддав своє життя у боротьбі за мир, спокій та незалежність нашої держави. Перед захисниками ми схиляємо голови, у них ми вчимося любити Батьківщину. Ми сильна нація, волелюбний народ і будь-який ворог, який прийде на нашу землю, буде поборений. Cердечно бажаю всім щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці, яка вважалася заступницею славного війська козацького та всього українського люду. З повагою, в.о.міського голови Борис Кутас

08:00:52 14.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора