A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання

Привітання до Дня бібліотекаря

Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання до Дня Вашого професійного свята! Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.  Бібліотекарі - це порадники на шляху до вершини знань та мудрості, збирачі духовних скарбів. Сьогодні важко переоцінити роль цих культурно-просвітницьких осередків у збереженні та популяризації знань, накопичених людством, їх внесок у розвиток вітчизняної освіти, збагачення духовного потенціалу суспільства. Дехто стверджує, що в наш бурхливий час новітніх інформаційних технологій книга втрачає свою роль та місію у суспільстві. Та я впевнений, що це не так, адже книги були і будуть ядром бібліотеки. Ставлення до книг є мірилом цивілізованості, інтелектуального і морального здоров’я нації. Задовольняючи наукові і культурні потреби громадян, бібліотеки забезпечують нерозривний зв’язок минулого і сьогодення, одержання повного огляду інформації зі світового простору, сприяють піднесенню інтелектуального рівня народу. Щиро вітаю вас і висловлюю подяку за наполегливу працю та активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму та ініціативність у нелегкій просвітницькій справі. Хай мир, добробут і злагода будуть у кожному домі, у кожній сім’ї.

09:51:53 09.11.2018

Привітання до Дня Конституції України

Щиро вітаю з нагоди одного з головних державних свят – Дня Конституції України! 28 червня 1996 року стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави. Саме у цей день, Верховна Рада України прийняла Основоположний Закон - Конституцію України. Цей документ закріпив прагнення українського народу жити у власній суверенній державі.

09:48:03 09.11.2018

Привітання до Дня бухгалтера

Шановні бухгалтери, від щирого серця вітаю Вас із професійним святом. Усі ми поважаємо та високо цінуємо Вашу працю, адже ваша сумлінність і вірність професійному обов'язку кожного бухгалтерського працівника є і завжди буде надійною запорукою ефективного господарювання, своєчасного наповнення державної скарбниці, важливою умовою подальшого поступального розвитку нашої країни.

09:44:04 09.11.2018

Привітання до Дня хрещення Київської Русі

Шановна громада! Прийміть щирі вітання з нагоди хрещення Київської Русі - України. Хрещення Київської Русі є Днем нашого вищого, духовного народження та Днем національної єдності. Охрестившись у водах Дніпровських наші праотці прийняли віру християнську всім серцем і всією душею, яка передається з покоління в покоління, з століття в століття, з епохи в епоху. Це свято має великий історичний зміст, адже стараннями святого рівноапостольного князя Володимира було прийнято християнську віру та культуру, зробивши духовний і громадянській вибір, що визначив вектор історичного розвитку нашого народу. Саме ця подія стала для нас відкриттям поняття державності, особистої відповідальності не тільки за себе, але й за інших, за суспільство. Історія православ’я – це історія нашої країни, яка є основою нашого майбутнього. Ми повинні пам’ятати славні сторінки минулого української держави, продовжувати її розвивати, зробити нашу країну демократично та економічно розвинутою. Як і понад тисячу років потому об’єднаємося заради нашого майбутнього, заради добрих справ. Нехай дзвони великого свята Хрещення озвуться у ваших серцях вірою, надією і любов’ю. Нехай сьогоднішнє свято зцілить і об’єднає наші душі, наповнить змістом наше життя, щоб воскресла духовно Україна і наш український народ!

09:37:21 09.11.2018

Привітання до Міжнародного дня лікаря

Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним днем лікаря! Ваша праця - це велике служіння на благо людей. Кожен з вас самовіддано охороняє найбільші цінності, даровані людям – життя та здоров’я. Ваш високий професіоналізм, вірність своїй справі та милосердя дозволили багатьом людям повернутися до активної діяльності, набути впевненості у завтрашньому дні, знову відчути радість життя. Висловлюю величезну вдячність всім Вам за невтомну благородну працю, самопожертву, відданість своїй професії. Бажаю вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, успіхів, щастя та благополуччя! З повагою,  міський голова Олексій Юрченко.

09:33:46 09.11.2018

Привітання до Дня пам’яті і примирення та 73-ої річниці перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні

 8 і 9 травня разом з Європою та світом, ми відзначаємо  День пам'яті та  примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто 73 роки тому здобував перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

09:19:14 09.11.2018

Привітання до Дня міста Тальне

Шановні тальнівчани! Я щиро вітаю всіх нас з іменинами міста, адже саме це свято є днем єднання. В такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини. Це свято об’єднує усіх, кому дороге наше місто з його вулицями, будівлями, скверами, парками і храмами, його героїчним минулим і трудовим сьогоденням.  Усі досягнення, якими багате Тальне, складаються з щоденної клопіткої праці, знань і талантів його мешканців. Наше місто рухалося вперед передовсім завдяки людям, які в усі часи жили, творили, будували, ремонтували. Тому дякую кожному з вас, шановні тальнівчани, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій, покращення добробуту його жителів. Тепер на нашому поколінні ? відповідальність за долю Тального, і від кожного з нас залежить, наскільки успішним буде наше місто. Адже разом ми одна велика і єдина сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для кожного з нас. Від щирого серця вітаю всіх Вас зі святом! Від усієї душі зичу місту динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наше місто завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.

09:11:40 09.11.2018

Привітання до Міжнародного Дня Захисту дітей

Дорогі діти! Шановні батьки! Щиро вітаємо вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Потрібно дбати про дітей, робити їхнє дитинство щасливим, пригортати до серця рідних і надавати любов чужим, позбавленим родинного тепла, бо ж, кажуть, «чужих дітей не буває». Таким повинен стати «основний закон» людяності в сучасному світі. Тому і існує такий день - Міжнародний день захисту дитини.   З повагою, міський голова Олексій Юрченко та виконком міської ради

09:04:46 09.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора