A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання

Привітання до Дня працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері. Комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити наше життя без цілодобової роботи цих служб. Працівники комунальних підприємств невтомно піклуються, щоб у домівках була вода, тепло, щоб тішили око прибрані вулиці, двори і під’їзди. Ще раз дякую вам за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо людей. Вітаю вас усіх зі святом! Зичу вам і вашим родинам доброго здоров’я, щастя, достойних матеріальних статків, наснаги, душевного тепла та нових професійних здобутків.

08:14:25 15.03.2019

Привітання до Дня українського добровольця

14 березня - це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників. Суспільству, волонтерам, державі, а насамперед Збройним Силам та іншим військовим формуванням вдалося дорогою ціною, ціною власного життя, зупинити просування ворога вглиб країни. Саме в той час, аби боронити кордони рідної землі, лави військовослужбовців за покликом серця поповнило безліч добровольців. Ви справжні Герої України, які першими стали на захист Батьківщини, не чекаючи на мобілізацію, першими записалися у добровольчі батальйони, пішли у Нацгвардію та Збройні сили, щоб зупинити агресора.  Ви приклад патріотизму та любові до рідної землі. На прикладі теперішніх добровольців будуть вчитися прийдешні покоління, так як наше покоління виховувалося на прикладі героїзму героїв Крут та Української Повстанської Армії.  Дякуємо кожному з Вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресорам. Ми - Українці, підтримуємо свою власну країну - своє майбутнє. Ми віримо в мирне майбутнє України! Бажаю Вам усім добровольцям сил і здoрoв’я, дoбра у рoдинах. Бажаю всім нам миру і спoкoю на всій українській землі. Слава Україні! Слава Українським Добровольцям!

07:57:04 14.03.2019

Привітання до Дня місцевого самоврядування

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Варто зазначити, що місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Велика роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, членам виконавчого комітету, службовцям органів місцевого самоврядування та, звичайно, активним громадянам, які беруть участь у вирішенні багатьох питань. Це свято стосується кожного, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення. Тому в цей день я, як міський голова, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу - працюємо задля добробуту людей, робимо нашу громаду кращою. Сердечно бажаю кожній родині, кожному жителю міцного здоров`я, достатку і благополуччя. Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє додають сили і наснаги! З нагоди свята бажаю миру, міцного здоров’я, щастя, добра, нових звершень. Нехай цей святковий день додасть впевненості у завтрашньому дні, надасть натхнення для подальшої праці на благо громади.

08:09:19 07.12.2018

Привітання до Міжнародного дня волонтера

Шановні учасники волонтерського руху! Сердечно вітаю Вас із Міжнародним днем волонтера, який у теперішній час військових дій на Сході України набув великої значимості.  Сердечно дякую всім волонтерам за бажання приносити користь суспільству, за чуйність і незламну віру у свій народ. Ви – люди різного віку, статі і віросповідання – завжди знаходитесь на передньому плані волонтерських місій. Ваші благородні наміри, добровільна праця і посильна матеріальна підтримка запалює вогнем надії душі тих, хто потребує допомоги.  Висловлюю Вам, шановні волонтери, велику вдячність за активну громадську позицію та волонтерську роботу. Бажаю вам успіхів у всіх ваших починаннях, життєвих сил, міцного здоров’я, будьте щасливі та наповнюйте щастям і добром життя інших людей!

09:20:30 05.12.2018

Привітання до Дня Гідності та Свободи

Шановні мешканці громади! 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи – цей знаменний і величний день, про який кожен з гордістю може говорити про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Події, що відбувались з нашим суспільством та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців. Це надзвичайно важкий період та іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

08:25:39 21.11.2018

Привітання до Дня працівника сільського господарства

Шановні працівники сільського господарства! Вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства. З давніх-давен Україна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. Саме ви, ті хто обрали для себе професію в аграрній сфері, становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя. Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави й запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, ваше серце і багатий досвід живлять українську ниву. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка Вам за любов до землі, терпіння і витримку. Зичу міцного здоров’я, щедрих врожаїв, позитивного настрою, і нехай втілюються у життя всі плани на благо розквіту рідної країни. Нехай нива щедро колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються.

12:44:55 19.11.2018

Привітання до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Сердечно вітаю Вас з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби українського народу. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними та несхожими на інших. Завдяки Вам ми всі маємо чудову нагоду спілкуватися з дивовижним світом краси, долучатися до невичерпних джерел духовності та людської мудрості. Дозвольте подякувати Вам за невтомну та натхненну працю, якою ви збагачуєте духовну скарбницю нашого народу, примножуєте славу громади, щодня самовіддано та з творчим запалом плекаєте самобутню культуру рідного краю. Адже саме завдяки відданим митцям своїй справі, українська культура змогла зберегти свою самобутність, незважаючи на потужні натиски багатьох агресорів, зайняла гідне місце серед світових культур. Щиро вдячний всім працівникам сфери культури за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Тому бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. Один з філософів сказав, що без традиції – нема культури, а без культури – нема нації. Тож я мрію і хочу, щоб наші діти, внуки і правнуки гордилися тим, що у них є Україна, у них є рідна мова, їхня пісня, культура, звичаї, обряди та традиції.

10:53:12 09.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора