A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання

28 липня відзначаємо День хрещення Київської Русі-України

День хрещення Київської Русі-України – державна пам’ятна дата, що відзначається щорічно 28 липня – у день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира, відповідно до Указу Президента України від 25 липня 2008 року № 668/2008 «Про День хрещення Київської Русі–України». Значення православних традицій в історії і розвитку українського суспільства полягає в спадкоємності тисячолітньої історії України, нашої нації і держави; неподільності українського народу і його єдості навколо ідеї сильної держави і вір;. соборості усіх українців і всіх українських земель навколо рідної державної і духовної столиці – Києва». Культурний розвиток власної держави, її добробут настирливо говорили Володимиру про те, що він мусить якнайбільше зблизитися із Заходом, з Європою, мусить пересадити в Україну цю європейську культуру. А найпершим ключем до всього цього було одне – християнство, зміна старої віри на нову, охрещення». Отже, Русь, прийнявши християнство, змогла наблизитися до надбань європейської культури, тим самим поглиблюючи і розвиваючи свою власну. Цього року священний Синод Української православної церкви на одному з засідань прийняв рішення провести 27 – 28 липня 2019 р. загальноцерковне святкування 1031-ї річниці Хрещення Русі–України.

08:00:53 28.07.2019

Вітаємо з Днем бухгалтера і аудитора!

Традиційно 16 липня в Україні відповідно до  Указу Президента України від 20.04.2018 № 103/2018 бухгалтери та аудитори відзначають своє професійне свято.

08:06:24 16.07.2019

Вітаємо з Днем молоді!

Шановна молодь Тальнівської об’єднаної територіальної громади! Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто вітаю вас з прекрасним літнім святом – Днем молоді! Молодість – найпрекрасніша пора, пора творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Це час становлення, вибору професійного шляху, планування майбутнього. Молодь завжди є окрасою, надією і рушійною силою суспільства. Я гордий тим, що у нашій громаді прекрасна молодь. Розумна, активна, цілеспрямована. Вона сміливо заявляє про себе в роботі, в навчанні, та інших сферах суспільного життя.  Я вірю в вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ваша творча уява, налаштованість на максимальний результат, енергія і успіхи, яких уже досягнуто нині – гарантія розвитку і процвітання нашої громади і усієї України. Переконаний, що ви успішно реалізуєте свої таланти, примножите культурний та духовний спадок багатьох поколінь нашого народу, утвердите авторитет України в світі. Бажаю всім здоров'я, справжнього кохання, здійснення мрій і задумів. Вірю у ваше майбутнє і вашу щасливу долю. З повагою,  міський голова Олексій Юрченко

08:02:58 30.06.2019

З Днем Конституції України!

День Конституції України - державне свято України, яке українці святкують щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України. Саме 23 роки тому наша держава отримала Основний Закон, за яким ми живемо, тож ця дата справді важлива для кожного українця. Довгий і складний шлях засвідчив невмирущу волю українців мати свою державність, бути суверенним серед інших вільних народів Європи і світу. Впевнений, що настане той день, коли кожен громадянин України, мешканець нашої громади відчує, що його життя, здоров`я, честь і гідність, недоторканність і безпека дійсно визнані найвищою цінністю і тоді ми зможемо з гордістю заявити: Україна - держава де люди живуть, а не виживають. Бажаю вам щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, процвітання і миру в нашій державі. Хай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України! Зі святом!

15:56:04 29.06.2019

З Днем журналістики!

Міський голова, апарат управління Тальнівської міської ради та її виконавчого комітету вітає працівників засобів масової інформації Тальнівської ОТГ з професійним святом – Днем журналістики , який відзначають 6 червня. Журналісти - майстри слова, які формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію. Журналістів називають четвертою владою. Їм вірять, їх поважають і від них завжди чекають правдивих і актуальних новин. Слово журналіста зцілює у людях віру, вселяє надію та є неоціненною підтримкою на шляху якісних перемін у житті. Кожний з вас творить історію сьогодення, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність. Тому варто віддати належне професійним журналістам за принциповість в роботі та за зважене незаангажоване освітлення подій. Бажаємо вам здійснення нових творчих задумів та удач. Світлими нехай будуть помисли, щирими думки, переконливим журналістське слово. Зі святом вас!

10:21:16 06.06.2019

Привітання до Дня матері

Милі жінки, чиє покликання — бути матір’ю, а значить, підтримкою, опорою і захистом своїй дитині, вітаємо вас з чудовим святом! Материнство – це нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність і мудрість. Бажаємо вам безмежного щастя і щирої радості, взаєморозуміння з дітками і довірчих відносин, міцної сім’ї і радісної атмосфери в домі. Нехай ниточка, яка існує між матір’ю і дитиною, ніколи не рветься, а завжди допомагає, захищає і підтримує вас з обох кінців. Хай у вашому житті завжди буде присутня гордість за успіхи і досягнення ваших дітей, ваші серця будуть зігріті їх любов’ю і турботою, а у вашому домі завжди буде тепло, затишок та достаток. Бажаємо жіночого щастя, яке полягає у здорових дітях, люблячому і вірному чоловіку, веселому настрої і доброті душі. Будьте прекрасними мамами, щирими та прекрасними жінками. Нехай у ваші домівки приходять тільки удача, радість і благополуччя.

09:02:17 12.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора