A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості інформує

Виплати з безробіття надаються лише після багаторівневої перевірки

Державна служба зайнятості звертає увагу на необхідність добросовісного використання прав і обов’язків, пов’язаних з набуттям статусу безробітного. Часто фіксуються випадки, коли особи мають намір зареєструватися в службі зайнятості як безробітні і, при цьому, отримують дохід.

10:32:08 19.05.2021

Звіт №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці» подаватиметься за новою формою

З 16 квітня 2021 року, підприємства, установи та організації, в разі запланованого масового вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці, у т. ч. ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ та організацій, скороченням чисельності або штату працівників підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання повинні подавати до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем провадження своєї господарської діяльності,  звіт за формою №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці», за новою формою.

16:44:07 05.05.2021

Попит на працівників у сільському господарстві досі залишається актуальним

  Сільське господарство - одна з найважливіших галузей господарського комплексу України. Упродовж багатьох років Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості успішно співпрацює з потужними підприємствами Тальнівщини, які займаються вирощуванням сільськогосподарської продукції.

15:00:28 08.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора