A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості інформує

Що таке ваучер на навчання і хто його може отримати?

          Однією із дієвих послуг служби зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці є видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс, який надається громадянам певних категорій здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію. Для роботодавців – це шанс мати необхідний кваліфікований персонал.

14:57:18 16.12.2021

Щоб залишатися затребуваними фахівцями, 110 безробітних з інвалідністю пройшли професійне навчання

Черкаський обласний центр зайнятості надає інформаційний матеріал на тему: "Щоб залишатися затребуваними фахівцями, 110 безробітних з інвалідністю пройшли професійне навчання".

19:30:46 02.12.2021

Легалізація зайнятості та заробітної плати

  Чи існують переваги «офіційного» працевлаштування? Які ризики чекають на офіційно працевлаштованих осіб, чия заробітна плата нараховується виходячи з розміру мінімальної, а решту отримує «в конверті»? Чи потрібно сплачувати єдиний соціальний внесок і для чого?

16:56:32 29.11.2021

Співпраця Тальнівської районної філії із аграріями триватиме і надалі

           21 листопада - День працівників сільського господарства в Україні або День аграрія. Це свято роботящих і щедрих душею людей, хто розумом і руками, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

15:27:06 19.11.2021

Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості пропонує використання освітніх платформ

Для підвищення конкурентоспроможності шукачів роботи Тальнівщини, Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості пропонує використання освітніх платформ.

16:58:09 18.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора