A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новини

Дата: від до Скинути

Олесь Гончар – захисник духовних скарбів

Олесь Гончар – захисник духовних скарбів

     У Тальнівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 3 відбулися літературні читання з нагоди 100-річчя від дня народження письменника, громадського діяча, першого Лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка, академіка НАН України, Героя України Олеся Гончара.

16:26 05.04.2018

Родинне свято

Родинне свято

Родина — це природний осередок найглибших людських почуттів, де дити­на засвоює основи моралі серцем і душею, коли розвиваються почуття доброти, чуйності, любові до рідного краю. У родинному середовищі по особливому сприймаються звичаї та традиції, рідна природа, спогади стар­ших. Всі ці прекрасні відчуття як найяскравіше розкриваються на родинних святах у садочку,адже дитячий садок і сім’я кожного вихованця – це одна велика родина. Зазвичай на великі  свята родина збирається разом. Так і напередодні Великоднього свята до дитячого садочка «Золотий ключик» завітала велика родина  вихованців закладу. Діти та дорослі з великою радістю співали, танцювали, грали в ігри. Атмосфера любові панувала в усьому.Тісна та плідна співпраця з родиною – запорука успіху у вихованні дошкільнят.

14:23 05.04.2018

В Тальнівському музеї історії відкрилась виставка «Великодня писанка»

В Тальнівському музеї історії відкрилась виставка «Великодня писанка»

      4 квітня 2018 року в Тальнівському музеї історії відкрилась тематична виставка «Великодня писанка», приурочена одному з найбільших християнських свят – святу Великодня.  В експозиції виставки представлено різні види писанок, які майстерно оформила спеціально для виставки художниця-майстриня, керівник гуртка БДЮ Надія Маляренко, а також великодні листівки 19 - початку 20 століття та тематичні декоративні композиції, створені співробітниками музею.  Головною метою виставки є сприяння популяризації та відродженню традиційного українського народного мистецтва писанкарства .

16:41 04.04.2018

В ЗДО «Золотий ключик» відбулись тематичні заходи до свята Великодня

В ЗДО «Золотий ключик» відбулись тематичні заходи до свята Великодня

             Напередодні Великоднього свята в дошкільному навчальному закладі «Золотий ключик» є традицією організація Великодньої виставки, розписування писанок, проведення родинних свят. Залучення дітей до спільної з дорослими творчої праці  виховує у дітей повагу та любов  до традицій і звичаїв свого народу. Велика вдячність малечі та їх родинам за небайдужість, допомогу в організації та проведенні цих заходів

16:35 04.04.2018

В очікування Великодня

В очікування Великодня

Напередодні   Світлого Воскресіння Христового вихованці  зразкової  студії «Берегиня»(керівник  Маляренко Н. В.)  вивчили та розписали  писанки, характерні  Тальнівському  району.  Зразком  для  юних художників  стала книга Вадима  Мицика «Писанки Черкащини».

09:47 04.04.2018

Вітаємо переможців конкурсів!

Вітаємо переможців конкурсів!

  30 березня 2018 року в м. Умань відбувся обласний конкурс виконавської майстерності серед окремих виконавців шкіл естетичного виховання, в якому взяли участь вихованці Тальнівської дитячої музичної школи та зайняли призові місця:

15:22 02.04.2018

Весняні  канікули в БДЮ

Весняні канікули в БДЮ

    Весна в цьому році затяжна, мінлива і непередбачувана. То морозом приморозить  і сніжком засипле,  то  дощиком проллється. Але канікули – це   улюблена  пора  для всіх  школярів  і,  не дивлячись на примхи природи, вони завжди  веселі  і безтурботні. Вихованці  Будинку дітей та юнацтва поспішають  на гуртки, де їх чекають цікаві  справи. Тут вони   виявляють  свої організаторські здібності, пишуть  сценарії свят, які потім готують і проводять. На  весняних канікулах було підготовлено та проведено цілий ряд масових заходів,  ігри, розваги, дискотеки.   

16:20 29.03.2018

Відбулась позачергова сесія міської ради

Відбулась позачергова сесія міської ради

    29 березня 2018 року у великому демонстраційному залі міського Центру культури та дозвілля під головуванням міського голови Олексія Юрченка відбулась позачергова 20 сесія міської ради VІІІ скликання. В роботі сесії взяли участь 18 депутатів з 26 обраних, апарат міської ради, сільські старости, представники преси міста, учасники АТО та громадськість міста. На розгляд депутатів було винесено 10 питань порядку денного. 

16:14 29.03.2018

В Тальнівській ЗОШ І-ІІ ст. №3 проведений психолого-педагогічний семінар «Роль педагога у формуванні дитячого колективу»

В Тальнівській ЗОШ І-ІІ ст. №3 проведений психолого-педагогічний семінар «Роль педагога у формуванні дитячого колективу»

Новий Закон  відкриває перед закладом освіти широкі можливості щодо наповнення освіти новим змістом, дає можливість розкрити весь творчий потенціал учителя.

12:11 29.03.2018

ЗДОЛАЄМО ТУБЕРКУЛЬОЗ

ЗДОЛАЄМО ТУБЕРКУЛЬОЗ

23 березня у Тальнівській ЗОШ І-ІІ ступенів №3 проведено виховний захід для учнів 5-6 класів, присвячений Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом. Ірина Анатоліївна розповіла життєво – важливу інформацію: статистику захворювання, клінічні форми та профілактику туберкульозу. Свою розповідь вона супроводжувала ілюстрованими матеріалами. Учні переглянули відеофільм «Історія виникнення туберкульозу». В кінці виховного заходу діти мали змогу провести досліди, які показали, як діє вакцинація на організм людини. Метою проведеного заходу є збереження свого життя, піклування про себе та інших.

20:43 23.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора