A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новини

Дата: від до Скинути

У ДНЗ №6 «Золотий ключик» відбулося методичне об’єднання вихователів груп раннього віку

У ДНЗ №6 «Золотий ключик» відбулося методичне об’єднання вихователів груп раннього віку

      У дошкільному навчальному закладі №6 «Золотий ключик» відбулося методичне об’єднання вихователів груп раннього віку. Слухачам було запропоновано переглянути інтегроване  заняття з використанням  інноваційної технології «Сендплей».Сендплей — є унікальним способом спілкування із світом і самим собою, способом зняття внутрішнього напруження і відкриття нових шляхів розвитку. Сьогодні дуже популярним став метод  sandplay, що з англійської дослівно означає «пісочна гра». Власне, це той метод, завдяки якому дитина з піску і невеличких фігурок будує свій індивідуальний і неповторний світ у мініатюрі. Граючись, вона виражає на піску те, що спонтанно виникає в її свідомості. Ігри з піском дають дитині змогу відчути себе впевненою і вмілою: вона створює нове, не боїться ламати старе і щось змінювати. У пісочниці створено оптимальні умови для розвитку творчого потенціалу дитини, активізації її просторової уяви, образно-логічного мислення, тренування дрібної моторики рук. У процесі колективних ігор дитина усвідомлює морально-етичні норми, у неї формується гармонійний образ світу. Вихователь Лисиця Владислава Олександрівна створила у дітей позитивний настрій за допомогою застосування методів пісочної терапії. Дітиознайомилися з властивостями сухого піску, за допомогою тактильних відчуттів та уяви.

12:48 26.04.2018

Олімпійське лелеченя

Олімпійське лелеченя

   25 квітня на стадіоні «Співочого поля» з метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху серед дітей, залучення якомога більшої кількості учнів до занять спортом відбувся спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя». Програма змагань складалася з презентації команди та 12 рухливих естафет. У результаті напруженої боротьби:

16:04 25.04.2018

Люди полинової долі

Люди полинової долі

        Під такою назвою в центральній бібліотеці  23 квітня відбулась година пам’яті, присвячена  Міжнародному дню Чорнобиля.  На  захід  бібліотека запросила  учнів  та  ліквідаторів  аварії на ЧАЕС Станіслава Миколайовича Вовка та  поета Валентина Івановича Седеня.                                         

12:05 24.04.2018

Відбувся третій конкурс-фестиваль «Золота скрипка» ім. М.Ельмана

Відбувся третій конкурс-фестиваль «Золота скрипка» ім. М.Ельмана

     21 квітня 2018 року втретє відбувся конкурс-фестиваль «Золота скрипка» імені Михайла Ельмана, присвячений нашому землякові,  видатному скрипалю-віртуозу ХХ століття. В зв’язку з великою кількістю учасників конкурс відбувався одночасно в Тальнівській дитячій музичній школі та в міському Центрі культури та дозвілля.

15:40 23.04.2018

Вітаємо переможців чемпіонату області з волейболу

Вітаємо переможців чемпіонату області з волейболу

      21 квітня у спортивному залі Тальнівського НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія» відбувся відкритий чемпіонат Черкаської області з волейболу серед команд дівчат 2002-2003 р.н. Змагання обслуговували команда суддів у складі: Балинець С.В, Вовка С.Є., Кваші П.П., секретар Рак Ю.С. Напруженими, емоційними і цікавими виявились змагання. У результаті проведених ігор перемогла команда ДВК «Вікторія» м.Канева, ІІ місце виборола команда Тальнівської ДЮСШ, тренер-викладач Забермах В.Ф., ІІІ місце – команда Тальнівської ДЮСШ, тренер-викладач Медведенко О.В.  Переможців змагань нагороджено  грамотами та медалями управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації.

10:50 23.04.2018

Змагання з легкої атлетики

Змагання з легкої атлетики

        20 квітня на стадіоні Тальнівського будівельно-економічного коледжу відбулися змагання з легкої атлетики серед команд закладів загальної середньої освіти. Програма змагань складалася з наступних видів: біг 100, 200, 400, 800, 1500 метрів, стрибки в довжину з розбігу, штовхання ядра 3 кг (дівчата), 5 кг (юнаки), естафета 4х100м. У командному заліку призові місця посіли команди:

10:43 23.04.2018

19 квітня 2018 року відбулося четверте засідання вихователів творчої групи ДНЗ міста

19 квітня 2018 року відбулося четверте засідання вихователів творчої групи ДНЗ міста

           19 квітня 2018 року відбулося четверте засідання вихователів творчої групи ДНЗ міста з проблеми «Забезпечення сучасних підходів до організації дитячої життєдіяльності в ДНЗ». Тема засідання: «Дослідження слів рідної мови засобами мовленнєвих ігор та вправ з дітьми дошкільного віку».

09:24 23.04.2018

20.04.2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету

20.04.2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету

     20 квітня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради. Під час засідання, яке пройшло під головуванням міського голови Олексія Юрченка, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 20 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

21:46 20.04.2018

Всю  Душу  За  Волю  України

Всю Душу За Волю України

        Черкащина з давніх часів відігравала важливу роль у державотворчих процесах України. Особливе місце в історії краю посідають події Української революції 1917–1921 рр., життя і діяльність наших видатних земляків.

16:34 19.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора