A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Оголошення

Громадське об'єднання "Світова молодіжна спільнота" запрошує до участі в онлайн-заході - День Кореї!

Громадське об’єднання «Світова молодіжна спільнота» інформує про те, що 12 липня відбудеться онлайн-захід День Кореї. Це час, наповнений спілкуванням, іграми, танцями та піснями, а також традиційною та сучасною культурою Республіки Корея з носіями мови. Організатором заходу є ГО "Світова молодіжна спільнота" за підтримки Азіатського культурного центру. За час існування ГО більше 37 000 українців стали учасниками всеукраїнських та міжнародних програм, спрямованих на міжнародне спілкування, всебічний розвиток молоді та виховання лідерів у світовому просторі. Програма заходу починається об 11:00 та включає: онлайн активності (вивчення корейської мови, к-pop dancе, вивчення корейської пісні, корейська кухня, подорож до Кореї, корейські ігри, лекція, фотосесія) .

09:16:42 10.07.2021

Запрошуємо до участі у щорічному конкурсі «Гордість громади»!

Відділ культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ Тальнівської міської ради оголошує прийом заявок до щорічного конкурсу «Гордість громади».  Учасниками Конкурсу можуть бути юридичні та фізичні особи, які зареєстровані або проживають у Тальнівській міській територіальній громаді.

11:59:13 05.07.2021

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту плану зонування території с. Криві Коліна Звенигородського району Черкаської області

Виконавчий комітет Тальнівської міської ради оприлюднює для громадськості заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту плану зонування території с. Криві Коліна Звенигородського району Черкаської області.

09:48:01 24.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора