A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Оголошення

До уваги депутатів Тальнівської міської ради, представників громадських організацій та населення громади!

25 листопада 2021 року о 10-00 год. у залі засідань Тальнівської міської ради відбудеться засідання дев'ятнадцятої чергової сесії Тальнівської міської ради VIII скликання.

17:24:54 15.11.2021

Представники бізнесу, громадські організації, підприємці запрошуються на безкоштовний семінар щодо актуальних нововведень в законодавстві!

Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 - 2025 роки у партнерстві із Тальнівською міською радою, державними органами у Черкаській області та Черкаською міською профспілкою "Солідарність" з дотриманням усіх карантинних обмежень запрошує представників бізнесу і громадських організацій, підприємців на безкоштовний семінар щодо актуальних нововведень в законодавстві.

10:34:17 05.11.2021

Аграрії запрошуються на презентацію проекту „Агроварта“!

За ініціативи Громадської організації „Екологічна безпека регіонів України“ 4 листопада 2021 року о 10:00 в приміщенні обласної державної адміністрації (каб. 340) відбудеться презентація проекту „Агроварта“, що створений за підтримки Європейської бізнес-асоціації та направлений на запровадження відповідального збору та утилізації тари з-під засобів захисту рослин. У результаті реалізації проекту сільськогосподарські підприємства регіону матимуть можливість безкоштовно здавати тару з-під засобів захисту рослин ТОВ НВК „Укрекопроект“, яке здійснює господарську діяльність у сфері поводження з небезпечними відходами на підставі ліцензії Міндовкілля України.

14:42:30 02.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора