A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулися засідання постійних комісій

Відбулися засідання постійних комісій

Перед черговою сесією Тальнівської міської ради, яка відбудеться 29 березня 2024 року, відбулися засідання постійних комісій, де обговорювалися важливі питання для місцевої громади.

14:30 28.03.2024

Шановні жителі  Тальнівської міської територіальної громади!

Шановні жителі  Тальнівської міської територіальної громади!

 Відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради повідомляє, що весняні канікули у закладах загальної середньої освіти триватимуть з 1 по 7 квітня 2024 року. Освітній процес розпочнеться 8 квітня 2024 року. Заклади дошкільної освіти продовжують працювати у звичному режимі.

12:15 28.03.2024

РЕКОМЕНДАЦІЇ  населенню щодо недопущення спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь під час весняної повені та паводків

РЕКОМЕНДАЦІЇ населенню щодо недопущення спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь під час весняної повені та паводків

Весняний паводок – природне явище, що може призвести до непередбачуваних наслідків. Усе залежить від погодних умов: він може пройти тихо та непомітно або наробити лиха. Поверхневий стік дощових і талих вод у межах населених пунктів може призвести до погіршення санітарного стану територій населених місць та виникнення епідемічних ускладнень - поширення інфекційних захворювань., харчових отруєнь.

11:16 28.03.2024

Відбулось засідання постійної комісії

Відбулось засідання постійної комісії

Підготовка до чергової 55-ї сесії Тальнівської міської ради 8-го скликання включала засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики, регламенту та регуляторної діяльності. Засідання відбулося за участю міського голови Василя Сідька, секретаря ради Євгенія Безталанного, керівників виконавчих органів ТМР.

15:56 27.03.2024

Проведено санітарну очистку дерев та вирізку порослі

Проведено санітарну очистку дерев та вирізку порослі

  Завдяки ефективній співпраці з обласним департаментом будівництва в Черкаській області отримано дозвіл на проведення санітарної чистки  дерев та вирізку порослі, вздовж дороги від  с. Мошурів до с. Романівка. Це результат роботи відділу житлово - комунального господарства  з врахуванням численних звернень громадян стосовно безпеки на вулицях та проїжджих частинах населених пунктів громади.

11:25 27.03.2024

      Вітаємо з ювілейним Днем народження!

      Вітаємо з ювілейним Днем народження!

Днями, в урочистій обстановці, міський голова Василь Сідько вручив Грамоту Звенигородської районної військової адміністрації Олексію Дмитровичу Пасеці, директору Тальнівської філії сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Корсунь". Це визнана в нагороді його добросовісна праця, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва Тальнівської міської територіальної громади, а також з нагоди його ювілейного дня народження.

16:03 26.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора