A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Оголошення

Українські підприємці запрошуються до участі у безкоштовних онлайн-консультаціях від провідних міжнародних бізнес-експертів!

Міністерство цифрової трансформації України спільно з Державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка Україні» надають малим і середнім підприємствам додаткові можливості посилювати свій бізнес та виходити на нові ринки, пропонуючи їм доступ до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами на глобальному маркет-плейсі OnFrontiers.

14:12:08 04.02.2022

Черкаське регіональне відділення Асоціації міст України в рамках співпраці з Управлінням Держпраці у Черкаській області запрошує до участі у регіональному турі ХІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Черкаське регіональне відділення Асоціації міст України в рамках співпраці з Управлінням Держпраці у Черкаській області з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні, запрошує до участі у регіональному турі ХІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

11:00:59 26.01.2022

ГУ ДСНС інформує: рятувальники закликають громадян дотримуватися правил безпеки у побуті під час опалювального сезону!

Пожежі у побуті, на жаль, явище нерідкісне. Через власну недбалість та нехтування елементарними протипожежними правилами, громадяни наражають на небезпеку своє життя та здоров’я, а також оселю і майно. Найстрашніше, що через безвідповідальність однієї людини можуть постраждати інші – члени родини, сусіди або ж співмешканці багатоквартирного будинку. Особливої актуальності ця проблема набуває в осінньо-зимовий період, коли для обігріву помешкань громадяни застосовують пічне опалення, каміни та електричні прилади.

10:12:53 13.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора