A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новини

Дата: від до Скинути

У Тальному, до Дня Незалежності України, відкрили пам’ятну дошку Артему Жовтобрюху

У Тальному, до Дня Незалежності України, відкрили пам’ятну дошку Артему Жовтобрюху

24 серпня, біля пам’ятника «Героям Небесної Сотні» в центрі Тального, відбулося відкриття меморіальної дошки учаснику АТО Артему Жовтобрюху. Організатором мітингу виступила Тальнівська міська рада.

12:02 24.08.2018

Заходи в центральній бібліотеці до Дня Державного Прапора України

Заходи в центральній бібліотеці до Дня Державного Прапора України

21 серпня  центральна бібліотека провела інформаційний захід «Державний Прапор України – святиня нашого народу», на який запросила відвідувачів поважного віку. Ведуча заходу директор  бібліотеки О.В.Кобко розповіла про  цікаві факти з історії  державного символа.  Бібліотекар-консультант Я.В. Токар  провів  слайд-презентацію  «Державний Прапор України».

13:32 23.08.2018

День Державного Прапора України

День Державного Прапора України

23 серпня  вся Україна  святкує  День Державного Прапора України. Тому саме сьогодні  на центральній площі міста відбулось урочисте підняття  прапора.  В заході взяли участь представники Тальнівської міської ради, Тальнівської районної адміністрації , Тальнівської районної ради та просто жителі міста. Почесне право  підняти прапор  мали змогу учасники АТО  Данилюк Василь,  Цибулько Андрій та  неодноразова переможниця з фітнесу Марина Гончаренко.  Синьо-жовтий стяг є для нас святинею, яку попередні покоління пронесли крізь віки.  Багато поколінь українців віддали своє життя і наблизили той час, щоб сьогодні в усіх куточках країни майорів Державний Прапор України.

13:14 23.08.2018

ТАЛЬНЕ - МІСТО СЕРЦЯ МОГО 

ТАЛЬНЕ - МІСТО СЕРЦЯ МОГО 

З 13 по 20 серпня в центральній бібліотеці діяла книжкова виставка, присвячена Дню міста, яке традиційно тальнівчани святкують 19 серпня. На виставці були представлені видання з історії міста, книги місцевих авторів та видатних уродженців Тального.  Також до Дня міста у дитячій бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Рідний край – частинка України» та організовано перегляд літератури «Красується Тальне на пагорбах високих». У цей день дітвору зустрічали казкові герої лялькового гуртка «Колобок». Вони розмовляли із юними відвідувачами книгозбірні, загадували їм казкові загадки, грали із дітьми у літературні ігри. Із задоволенням малеча переглянула лялькові вистави українських народних казок «Ріпка», «Котик і Півник», «Лисичка сестричка і Вовк-панібрат».

14:54 21.08.2018

ТАЛЬНІВЧАНИ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ МІСТА

ТАЛЬНІВЧАНИ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ МІСТА

18 та 19 серпня гості та жителі Тального відсвяткували День міста. Організатором свята, що відбулось на території Мисливського замку Шувалова та КОК «Співоче поле», виступила Тальнівська міська рада.

07:58 21.08.2018

відкриття спортивно-патріотичного табору для дітей "Гордашівка–2018"

відкриття спортивно-патріотичного табору для дітей "Гордашівка–2018"

30 липня відбулося відкриття спортивно-патріотичного табору для дітей "Гордашівка–2018". Табір організований тальнівським осередком ВО "Свобода" та молодіжним громадським об’єднанням "Сокіл". Після освячення учасників табору отець Андрій з Української православної церкви Київського патріархату разом із дітьми та їхніми наставниками і батьками виконали гімн України. Урочисто підняв прапор міський голова Олексій Юрченко, який побажав з користю провести час та отримати багато навиків і знань, а головне вирости справжніми патріотами рідної України.  "Уже багато років ми організовуємо вишкільний табір для дітей. Могутність кожної держави починає будуватися з виховання молодих поколінь, тому ми вважаємо цю роботу основним завданням. Я радий, що з кожним роком масштаби заходу збільшуються, зокрема в цьому році учасниками табору стануть близько півсотні дітей.", - прокоментував голова районної організації ВО "Свобода" Віталій Шуляк. Варто зазначити, що у цьогорічній програмі табору на молодих патріотів чекає отримання знань з орієнтування на місцевості, основ військової підготовки, самооборони, альпінізму, виживання в лісі, впоряду та дисципліні, а головне фізична підготовка та теренові ігри. Також 1 серпня очікується приїзд вокаліста гурту "Тінь Сонця" Сергія Василюка.

16:38 01.08.2018

ТАЛЬНІВСЬКА ОТГ ПЕРЕЙМАЄ ДОСВІД РОЗВИТКУ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ НА ХЕРСОНЩИНІ

ТАЛЬНІВСЬКА ОТГ ПЕРЕЙМАЄ ДОСВІД РОЗВИТКУ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ НА ХЕРСОНЩИНІ

25 липня 2018 року в рамках навчальної поїдки представники Тальнівської ОТГ (Юлія Гайшук і Ольга Бабій) відвідали Херсонщину. Організатором поїздки виступили Черкаський Центр розвитку місцевого самоврядування та Херсонський Центр розвитку місцевого самоврядування, створені за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Мінрегіон України.

16:30 01.08.2018

Зустріч міського голови з начальником  відділу дільничних офіцерів поліції УПД ГУНП в Черкаській області

Зустріч міського голови з начальником відділу дільничних офіцерів поліції УПД ГУНП в Черкаській області

Сьогодні, 19 липня, до міського голови приїжджав начальник відділу дільничних офіцерів поліції УПД ГУНП в Черкаській області Прокопенко Олексій Володимирович. Головною метою зустрічі стало питання про конкурс на вакантну посаду дільничного офіцера поліції, що буде обслуговувати Тальнівську ОТГ.  Ще з 17 липня кожен бажаючий має змогу взяти участь в конкурсі на заміщення вакантної посади дільничного офіцера поліції Тальнівськох ОТГ. Дільничний офіцер – це людина, що тримає під контролем усе, що відбувається на території обслуговування, та оперативно реагує на різні правопорушення. Основні вимоги, які висунуті до претендентів: - громадянство України; - вік від 18 років; - вільне володіння українською мовою; - наявність вищої освіти; - знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», Кодексу України про адміністративні правопорушення.

16:24 01.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора