Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

13 вересня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету Тальнівської міської ради. Було заслухано та обговорено 13 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади. На засіданні було прийнято рішення про виділення коштів для нагородження грошовою винагородою Гончаренко Марини Леонідівни з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту в 2018 р. Вона є неодноразовою чемпіонкою різних чемпіонатів та змагань. З 2010 року – член збірної Черкаської області по фітнесу, з 2011 року – член збірної України по фітнесу (на протязі 7 років виграє квоти-право на участь у міжнародних змаганнях) та виступає за місто Тальне.  Традиційно були прийняті рішення, якими надано одноразові матеріальні допомоги громадянам Тальнівської об’єднаної територіальної громади та рішення про дозвіл на видалення зелених насаджень.

13:39 14.09.2018

12 вересня відбулась позачергова 26 сесія  VIII  скликання тальнівської міської ради 

12 вересня відбулась позачергова 26 сесія VIII скликання тальнівської міської ради 

12 вересня в великому демонстраційному залі МЦКД відбулась позачергова 26 сесія VIII скликання. В порядку денному було винесене лише одне питання «Про затвердження кандидатури Вдовиченко Інни Володимирівни на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно - ресурсний центр» Тальнівської міської ради». Начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Раїса Карман виступила з доповіддю, де коротко розповіла про біографічні дані кандидата на вакантну посаду, проведення самого конкурсу та його результати. «Інклюзивно-ресурсні центри утворюють, щоб забезпечити права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти» - прокоментував голова постійної комісії Тальнівської міської ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту, молоді, сім’ї та соціального захисту населення Тарас Солошенко. Рішення про затвердження директора було ухвалено одностайно. Після голосування міський голова привітав Інну Володимирівну із новою посадою та побажав успіху і плідної співпраці в роботі.

13:37 14.09.2018

ЗАБУТТЮ НЕ ПІДЛЯГАЄ

ЗАБУТТЮ НЕ ПІДЛЯГАЄ

У другу неділю вересня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв фашизму. В центральній бібліотеці з приводу цієї дати організовано тематичну книжкову виставку «9 вересня – Міжнародний день пам’яті жертв фашизму». Бібліотекар юнацького абонементу Галина Вовк провела огляд літератури «Пам’ятати, щоб жити».  Примітка: День пам’яті жертв фашизму - міжнародна дата, яка відзначається щорічно у другу неділю вересня і присвячена десяткам мільйонів жертв фашизму. Фашизм, немов страшна епідемія, пройшов усім світом, змітаючи за собою мільйони ні в чому не винних людей. Важко передати словами весь біль і трагедію того часу. Друга світова війна, у яку було втягнуто 4/5 населення всього світу, стала найбільш кровопролитною в історії людства. З вини імперіалістів протягом шести років йшло масове знищення людей у різних районах земної кулі. У збройні сили було мобілізовано понад 110 млн чоловік.  Хвилина мовчання в цей день - усього лише мала частина нашого вселенського «спасибі» усім тим, хто так і не дожив до переможних криків і сліз радості…

09:32 12.09.2018

Святкування Дня фізичної культури і спорту України

Святкування Дня фізичної культури і спорту України

В Тальному, до Дня фізичної культури і спорту України, відбувся  Олімпійський пробіг містом та  комплексна естафета на культурно-оздоровчому комплексі «Співоче поле» в рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського тижня. Старт пробігу був від Міського центру культури та дозвілля і рухався до Співочого поля. Взяли участь в заході понад 40  дітей-спортсменів. Перед початком забігу з вітальним словом  виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради  Раїса Карман.

15:38 10.09.2018

СЕРПНЕВИЙ ФОРУМ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТАЛЬНІВСЬКОЇ ОТГ 

СЕРПНЕВИЙ ФОРУМ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТАЛЬНІВСЬКОЇ ОТГ 

Сьогодні в великому демонстраційному залі МЦКД відбувся серпневий форум педагогічних працівників Тальнівської ОТГ. В роботі форуму взяли участь всі заклади освіти Тальнівської ОТГ. На заході був присутній міський голова Олексій Юрченко, що привітав всіх освітян із новим навчальним роком, побажав всім успіху, наснаги і терпіння,  а також мав честь нагородити  почесною грамотою Коломинську Тетяну Борисівну та привітати із  призначенням Карман Раїси Михайлівни на нову посаду начальника відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради.

17:02 30.08.2018

Акція «Час не лікує»

Акція «Час не лікує»

Більше 300 родин загиблих учасників антитерористичної операції та учасники АТО з’їхалися з усієї України на Михайлівську площу в місті Київ,  щоб вшанувати пам’ять тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої країни. Взяли участь у цьому заході і представники родин загиблих героїв Тальнівської об’єднаної територіальної громади та району.

13:59 30.08.2018

У м.Тальне відбувся відкритий турнір з міні-футболу присвячений Дню Незалежності

У м.Тальне відбувся відкритий турнір з міні-футболу присвячений Дню Незалежності

24 серпня 2018 року на футбольному полі культурно-оздоровчого комплексу «Співоче поле» відбувся відкритий турнір м. Тальне з міні-футболу серед команд дітей 2007-2008 р.н., присвячений Дню Незалежності України.

12:06 24.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора