A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Новини

Дата: від до Скинути

Утворено новий територіальний орган Державної міграційної служби – Центрально-південне міжрегіональне управління

Утворено новий територіальний орган Державної міграційної служби – Центрально-південне міжрегіональне управління

Постановою Кабінету Міністрів України від 06 червня 2023 року № 569 реорганізовано УДМС у Черкаській та Кіровоградській областях та створено новий територіальний орган – Центрально-південне міжрегіональне управління (ЦПМУ), яке розміщується у місті Кропивницький.

12:45 20.12.2023

Щодо проведення опитування.

Щодо проведення опитування.

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту. З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом заплановано проведення моніторингу. Одним із завдань моніторингу є формування пропозицій щодо удосконалення системи залучення населення до занять руховою активністю та спортом і розроблення, на основі даних моніторингу, обґрунтованих рекомендацій для прийняття державних управлінських рішень, спрямованих на покращення якості залучення населення до занять руховою активністю та спортом. Міністерством молоді та спортом України у співпраці з Державною службою статистики України на платформі https://survey.stat.gov.ua створено анкету для проведення онлайн опитування населення для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, стимулюючих і стримуючих факторів. Опитування проводиться в усіх регіонах України з 18 грудня 2023 року по 18 січня 2024 року серед різних груп населення з 18 років і до 65 років та старші. Враховуючи наведене, просимо розповсюдити інформацію про проведення всеукраїнського опитування серед районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад шляхом розміщення лендінг сторінки (посилання:

12:43 20.12.2023

«Квадрокоптери, старлінк, гума для автомобіля»: чергова допомога для ЗСУ від Тальнівської міської територіальної громади.

«Квадрокоптери, старлінк, гума для автомобіля»: чергова допомога для ЗСУ від Тальнівської міської територіальної громади.

Тальнівська громада продовжує підтримувати військовослужбовців засобами, які допомагають їм виконувати бойові завдання. Ці заходи здійснюються у межах пріоритетів  Тальнівської міської ради, а саме: безпеки і оборони. Так, 19 грудня міський голова Василь Сідько, передав чергову партію допомоги для ЗСУ.

10:16 20.12.2023

29 грудня – останній банківський день для сплати платежів до бюджету

29 грудня – останній банківський день для сплати платежів до бюджету

Звертаємо увагу, що останнім днем роботи органів Казначейства з клієнтами визначено 27 грудня 2023 року. Тому електронні реєстри на повернення платникам помилково та надміру сплачених коштів на рахунки в системі електронного адміністрування ПДВ, електронні висновки та/або електронні повідомлення на повернення платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань, пені та надміру утриманих (сплачених) сум ПДФО необхідно надати до 17.00 27 грудня 2023 року.

10:00 20.12.2023

Нарада директорів ЗДО щодо перспектив діяльності закладів дошкільної освіти 

Нарада директорів ЗДО щодо перспектив діяльності закладів дошкільної освіти 

19 грудня на базі Комунальної Установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Тальнівської міської ради» відбулась нарада з директорами закладів дошкільної освіти Тальнівської міської ради за участі начальника відділу освіти, молоді  та спорту ТМР Лариси Коваль. Також були присутні економіст централізованої бухгалтерії Ольга Кондратюк, провідний спеціаліст з питань освіти, молоді та спорту ТМР Любов Лозан, технолог групи централізованого господарського обслуговування Тетяна Крутенко, консультант КУ «ЦПРПП» Андрій Сомик.

16:24 19.12.2023

Що таке трудовий договір?

Що таке трудовий договір?

Трудовий договір - це надважливий документ у роботі, але інколи його ігнорують. Він як ремінь безпеки в авто: для деяких здається непотрібним, але насправді він дуже важливий. Трудовий договір допомагає і роботодавцям, і працівникам краще розуміти свої права і обов'язки. Це як водії, які завжди користуються ременем безпеки – вони, як правило, набагато рідше порушують правила дорожнього руху.

15:41 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора